میرنیوز

مواد غذايي

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : مواد غذايي

برچسب‌های هوشمند پایش لحظه‌ای مواد غذایی در کشور طراحی شد

برچسب‌های هوشمند پایش لحظه‌ای مواد غذایی در کشور طراحی شد
2022-02-16T09:12:46+03:30
محققان پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی برچسب‌های هوشمند پایش لحظه‌ای مواد غذایی شدند.

چاپ مستقیم روی مواد غذایی با دستگاه ایران‌ساخت

چاپ مستقیم روی مواد غذایی با دستگاه ایران‌ساخت
2022-02-15T16:26:06+03:30
توسعه فناوری‌های دیجیتال در کشور چاپ مستقیم روی مواد غذایی را با استفاده جوهرهای خوراکی ممکن کرده است.

تولید دستگاه بسته‌بندی انواع مواد غذایی و دارویی در کشور

تولید دستگاه بسته‌بندی انواع مواد غذایی و دارویی در کشور
2021-11-16T13:25:45+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید دستگاه بسته‌بندی ترموفرمینگ به منظور بسته‌بندی انواع مواد غذایی و دارویی در کشور شد. ...

روشی دقیق برای تشخیص "آردهای تقلبی"

روشی دقیق برای تشخیص "آردهای تقلبی"
2021-10-11T09:48:51+03:30
انجام انواع و اقسام تقلب در تولید محصولات غذایی و غیرغذایی، یکی از مهم‌ترین معضلات این روزها است. محققان کشور برای تشخیص چنین تقلبی در ترکیب آردهای مختلف غذا...

تبدیل ضایعات مواد غذایی به باتری‌های قابل شارژ!

تبدیل ضایعات مواد غذایی به باتری‌های قابل شارژ!
2021-09-13T07:45:19+04:30
پژوهشگران "ویرجینیا تک" در بررسی جدید خود سعی کرده‌اند که ضایعات مواد غذایی را به باتری‌های قابل شارژ تبدیل کنند.

تولید مواد غذایی انرژی زا با استفاده از صمغ گیاهان بومی

تولید مواد غذایی انرژی زا با استفاده از صمغ گیاهان بومی
2021-05-12T08:03:20+04:30
پژوهشگران صنایع غذایی با استفاده از صمغ گیاهان بومی در ایران، مواد غذایی انرژی‌زا تهیه کردند.

تاثیر میکروب‌های مواد غذایی بر روده بیماران مبتلا به "کرون"

تاثیر میکروب‌های مواد غذایی بر روده بیماران مبتلا به "کرون"
2021-03-16T06:49:52+03:30
سموم موجود در مواد غذایی و میکروب‌های بالقوه مضر مواد غذایی می‌توانند تاثیرات بدی بر روده‌های ما بگذارند و سبب برخی بیماری‌های جزئی شوند. افراد سالم هنگام اب...

برچسب‌های موادغذایی دروغ می‌گویند؟

برچسب‌های موادغذایی دروغ می‌گویند؟
2021-03-01T07:21:09+03:30
پژوهشگران بهداشت و ایمنی مواد غذایی ادعاها و اطلاعات روی بسته‌بندی فرآورده‌های شیری را بررسی کرده و صحت آن‌ها را مورد ارزیابی قرار دادند. ...

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در کشور

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در کشور
2021-02-21T13:34:33+03:30
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی از طراحی و ساخت انواع سنسورها برای تشخیص و شناسایی انواع آلاینده‌های مواد غذایی در این موسسه خبر داد. ...

موفقیت محققان در ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی

موفقیت محققان در ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی
2021-02-21T09:21:10+03:30
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی از طراحی و ساخت انواع سنسورها برای تشخیص و شناسایی انواع آلاینده‌های مواد غذایی در این موسسه خبر داد. ...

عرضه نانو کیسه‌های ضدباکتری به بازار/افزایش ماندگاری موادغذایی

عرضه نانو کیسه‌های ضدباکتری به بازار/افزایش ماندگاری موادغذایی
2020-10-31T11:22:58+03:30
یکی از شرکت‌های تولیدکننده کیسه‌های پلاستیکی برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانوذرات را به بازار عرضه کردند. ...

عرضه نانو کیسه‌های آنتی‌باکتریال به بازار

عرضه نانو کیسه‌های آنتی‌باکتریال به بازار
2020-10-31T09:36:15+03:30
یکی از شرکت‌های تولیدکننده کیسه‌های پلاستیکی برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانوذرات را به بازار عرضه کردند. ...

ادعای مصرف مواد غذایی برای مقابله با کرونا ریشه در باورها دارد/۷ فناوری مؤثر در ایجاد امنیت غذا

ادعای مصرف مواد غذایی برای مقابله با کرونا ریشه در باورها دارد/۷ فناوری مؤثر در ایجاد امنیت غذا
2020-10-31T09:09:37+03:30
رییس موسسه علوم و صنایع غذایی در زمینه مصرف برخی از مواد غذایی برای پیشگیری از بروز کرونا در بدن با تاکید بر اینکه تاکنون استفاده از غذا و محصولات غذایی به ع...

نانوحسگر هوشمندی که فاسد شدن مواد غذایی را به مصرف کننده هشدار می‌دهد

نانوحسگر هوشمندی که فاسد شدن مواد غذایی را به مصرف کننده هشدار می‌دهد
2020-10-26T09:04:25+03:30
نیلوفر شریف، محقق ایرانی موسسه فناوری فدرال لوزان سوئیس در حال کار روی فناوری نانوحسگر فساد مواد غذایی است که از طریق این حسگر در صورت فاسد شدن مواد غذایی می...

تولید جیره غذایی ۲۴ تا ۴۸ ساعته در کشور/سرنوشت طرح ملی سند پایش آلودگی مواد غذایی

تولید جیره غذایی ۲۴ تا ۴۸ ساعته در کشور/سرنوشت طرح ملی سند پایش آلودگی مواد غذایی
2020-10-20T14:30:57+03:30
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه سند ملی پایش آلاینده های مواد غذایی که از طرح های کلان ملی است، به دلیل محدودیت در اعتبارات در حد سند باقی مانده ...

ابداع روشی دقیق و غیرمخرب برای بررسی کیفیت مواد غذایی

ابداع روشی دقیق و غیرمخرب برای بررسی کیفیت مواد غذایی
2020-09-28T13:02:18+03:30
پژوهشگران اسپانیایی، روشی جدید و دقیق ارائه داده‌اند که می‌تواند به بررسی کیفیت مواد غذایی کمک کند.

افزایش دوام مواد غذایی با کمک پوشش‌های آنتی‌باکتریال قابل تجزیه زیستی

افزایش دوام مواد غذایی با کمک پوشش‌های آنتی‌باکتریال قابل تجزیه زیستی
2020-09-28T05:49:00+03:30
پژوهشگران روسی، نوعی پوشش آنتی‌باکتریال برای محافظت از مواد غذایی ابداع کرده‌اند که قابل تجزیه زیستی است.

عمده‌ترین اقلام غذایی در شهرها و روستاها کدامند؟

عمده‌ترین اقلام غذایی در شهرها و روستاها کدامند؟
2020-09-20T08:49:03+04:30
نتایج یک مطالعه نشان داد که الگوی تقاضای مواد غذایی در مناطق شهری و روستایی متفاوت است. همچنین مشخص شد سطح تحصیلات سرپرست خانوار، اندازه خانوار، سن، جنسیت و ...

تولید هم‌زمان برق و مواد غذایی با صفحات خورشیدی رنگی!

تولید هم‌زمان برق و مواد غذایی با صفحات خورشیدی رنگی!
2020-09-09T09:08:56+04:30
محققان دانشگاه "کمبریج" موفق به طراحی مزارع مجهز به صفحات خورشیدی رنگی شده‌اند که همزمان با تولید برق می‌توانند مواد غذایی را نیز پرورش دهند، کاری ...

کدام موادغذایی به باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک آلوده‌اند؟

کدام موادغذایی به باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک آلوده‌اند؟
2020-07-31T08:46:33+04:30
نتایج یک بررسی نشان داد شیرینی‌های تر، غذاهای پخته مثل کباب کوبیده، جوجه کباب، سوسیس بندری، انواع ساندویچ، جگر، مرغ پخته، ماکارونی، انواع خورشت، پیتزا، بستنی...

راه‌های ضدعفونی کردن مواد غذایی بسته بندی شده

راه‌های ضدعفونی کردن مواد غذایی بسته بندی شده
2020-07-07T11:31:05+04:30
محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گویند: با توجه به شواهد موجود بهتر است هنگام استفاده از مواد غذایی بسته‌بندی شده،...

حسگر گرافینی که غذای فاسد را شناسایی می‌کند

حسگر گرافینی که غذای فاسد را شناسایی می‌کند
2020-06-29T10:51:04+04:30
پژوهشگران آمریکایی، نوعی حسگر از جنس گرافین ابداع کرده‌اند که می‌تواند غذاهای فاسد را شناسایی کند.

اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از تلفات مواد غذایی نیازمند برنامه‌ریزی طولانی‌مدت است

اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از تلفات مواد غذایی نیازمند برنامه‌ریزی طولانی‌مدت است
2020-06-11T15:06:41+04:30
استاد دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: اصلاح الگوی مصرف بدون ارتقای فرهنگ جامعه و سبک زندگی امکان‌پذیر نیست، موضوع اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از تلفات مواد غذایی نی...

روشی مولکولی برای تشخیص آفلاتوکسین در مواد غذایی

روشی مولکولی برای تشخیص آفلاتوکسین در مواد غذایی
2020-06-02T07:34:36+04:30
محققان کشور به‌تازگی روشی مولکولی را برای تشخیص ماده بسیار سمی آفلاتوکسین B در مواد غذایی توسعه داده‌اند که استفاده از آن می‌تواند نگرانی‌های موجود در این زم...

برچسب هوشمندی که قصور در نگهداری مواد غذایی یخچالی را لو می‌دهد

برچسب هوشمندی که قصور در نگهداری مواد غذایی یخچالی را لو می‌دهد
2020-04-09T07:14:08+04:30
دانشمندان "موسسه تحقیقات شیمیایی کره"(Korea Research Institute of Chemical Technology) در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه برچسب‌های هوشمندی شده‌اند که...

راهکارهایی برای تعیین اصالت و سلامت مواد غذایی

راهکارهایی برای تعیین اصالت و سلامت مواد غذایی
2020-04-07T08:27:31+04:30
تولید مواد غذایی برای آحاد مردم، یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هایی است که به‌صورت دائمی در گوشه و کنار جهان انجام می‌شود اما نکته بااهمیت دیگری که در کنار این فعال...

ابداع بسته‌بندی جدید مواد غذایی با قابلیت از بین بردن باکتری‌ها

ابداع بسته‌بندی جدید مواد غذایی با قابلیت از بین بردن باکتری‌ها
2020-01-23T12:18:43+03:30
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نوعی ماده جدید برای بسته‌بندی مواد غذایی ابداع کرده‌اند که خاصیت ضد میکروبی دارد و می‌تواند باکتری‌ها را از بین ببرد. ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)